Brățară șnur – Personalizată QR din Aur 14K

Reducere Prețul inițial a fost: 420lei.Prețul curent este: 403lei.

  • Material: Aur galben de 14K
  • Design:Placuta gravata cu cod QR
  • Șnur: Ajustabil
O recenzie client
lei
SKU: BSR115 Categorie:
Descriere

Quartz redefinește bijuteriile personalizate prin introducerea brățărilor cu cod QR, o fuziune între tehnologie și eleganță. Această brățară inovatoare include o placuta din aur de 14K, pe care este gravat un cod QR personalizat. Acest cod poate ascunde mesaje de dragoste, citate inspiraționale, linkuri către o melodie semnificativă sau orice altă amintire specială pe care dorești să o împărtășești într-un mod unic.

Cum Funcționează:
Procesul de personalizare este simplu. Scrie mesajul tău în secțiunea „Personalizare QR code”, iar noi îl vom transforma într-un cod QR și îl vom grava pe bănuțul din aur. Odată ce brățara ajunge la tine, vei putea să scanezi codul cu smartphone-ul și să descoperi mesajul ascuns.

Tehnologie și Accesibilitate:
Majoritatea smartphone-urilor moderne includ cititori de coduri QR, dar dacă ai nevoie, poți descărca o varietate de aplicații pentru scanarea QR Code-urilor. Această brățară îți oferă o metodă inedită și personală de comunicare, indiferent de distanță.

Quartz îți aduce mai aproape cei dragi printr-o piesă de bijuterie care vorbește despre inovație, personalizare și afecțiune, creând amintiri care pot fi purtate și admirate zilnic.

1 recenzie pentru Brățară șnur – Personalizată QR din Aur 14K

  1. Andreea

    Foarte bine lucrata, si frumoasa aceasta bratara. Recomand cu drag.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *