Brățară șnur – Model Mama și Copilul, Aur 14K

217lei

  • Material: Aur galben de 14K
  • Design: Inimă și silueta mamei cu copilul, finisaj lucios
  • Șnur: Ajustabil, disponibil pentru toate mărimile
lei
SKU: BSR101 Categorie:
Descriere

Această brățară cu șnur de la Quartz este o celebrare a iubirii necondiționate și a legăturii profunde dintre o mamă și copilul său. Realizată din aur galben de 14K, pandantivul în formă de inimă elegant încorporează silueta unei mame îmbrățișându-și copilul, oferind o reprezentare vizuală emoționantă a dragostei maternale.

Simbolism Puternic: Pandantivul nu este doar un accesoriu deosebit de frumos, ci și un simbol al conexiunii infinite și al protecției pe care o mamă o oferă copilului său, reprezentând un tribut adus tuturor mamelor.

Calitate Excepțională: Fabricată cu măiestrie din aur galben de 14K, această brățară combină frumusețea cu durabilitatea, asigurând că va rămâne un simbol prețuit al legăturii materne pentru mulți ani.

Confortabil și Ajustabil: Însoțită de un șnur ajustabil, această brățară este proiectată pentru a oferi o potrivire perfectă oricărei încheieturi, asigurând confort maxim în timpul purtării și ușurința de a se adapta la diferite dimensiuni.

Cadou cu Semnificație Profundă: Oferindu-se ca un cadou pentru noi mame, pentru a sărbători o naștere sau pur și simplu ca o expresie a recunoștinței și iubirii pentru propria mamă, această brățară este o alegere profundă și semnificativă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brățară șnur – Model Mama și Copilul, Aur 14K”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *