Brățară șnur – Model Inima cu gravura Queen din aur 14K

248lei

  • Material: Aur galben de 14K
  • Design: Inimă cu gravura „Queen”, finisaj lucios
  • Șnur: Ajustabil
lei
SKU: BSR124 Categorie:
Descriere

Cu un design delicat, aceasta prezintă un pandantiv elegant în forma de inimă din aur galben de 14K, pe care este gravat cuvântul „Queen”, reamintind purtătoarei să-și îmbrățișeze puterea și grandoarea interioară în fiecare zi.

Simbolism Regal: Gravura „Queen” pe acest pandantiv nu este doar o etichetă, ci o afirmare a valorii și unicității fiecărei femei, încurajându-le să se simtă mândre, puternice și neînfricate în exprimarea propriei identități.

Calitate Excepțională: Fabricată din aur galben de 14K, această brățară îmbină frumusețea atemporală cu o semnificație profundă, fiind ideală pentru purtare zilnică sau la ocazii speciale, adăugând o notă de eleganță oricărei ținute.

Versatilitate și Confort: Însoțită de un șnur ajustabil, brățara poate fi purtată și adaptată ușor la orice stil sau dimensiune a încheieturii, oferind confort și adaptabilitate.

Cadou Inspirator: Perfectă ca și cadou pentru femeia importantă din viața ta sau ca un memento pentru tine însuți, această brățară este o expresie a admirației și respectului pentru forța și frumusețea interioară.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brățară șnur – Model Inima cu gravura Queen din aur 14K”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *