Brățară șnur, Model decupat, Familie, mama, tata, copilul, Aur 14k

279lei

  • Material: Aur galben de 14K
  • Design: Model decupat cu familia – mama, tata și copilul, finisaj lucios
  • Șnur: Ajustabil, confortabil pentru purtare zilnică
lei
SKU: BSR086 Categorie:
Descriere

Pandantivul din aur galben de 14K, meticulos decupat, prezintă siluetele unite ale unei mame, unui tată și ale copilului lor, oferind o reprezentare simplă, dar profundă, a iubirii și conexiunii familiale.

Semnificație și Conectare: Acest model nu doar că evidențiază importanța familiei, dar servește și ca un memento constant al iubirii și sprijinului reciproc. Este un simbol al unității și forței comune, o amintire a momentelor împărtășite și a legăturii inestimabile dintre părinți și copilul lor.

Calitate Premium: Realizată din aur galben de 14K, brățara asigură durabilitate și strălucire de lungă durată, fiind un accesoriu ideal pentru purtare zilnică și o bijuterie de familie ce poate fi transmisă din generație în generație.

Design Versatil și Personalizabil: Însoțită de un șnur ajustabil, brățara se mulează perfect pe orice încheietură, oferind confort și un fit personalizat. Designul său versatil se potrivește oricărui stil, făcând-o cadoul perfect pentru mame, tați sau întreaga familie.

Cadou cu Însemnătate Profundă: Fie că este oferită ca un cadou de naștere, aniversare sau pur și simplu ca o expresie a aprecierii pentru familia ta, această brățară este o modalitate minunată de a celebra legăturile speciale și de a păstra familia mereu aproape.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brățară șnur, Model decupat, Familie, mama, tata, copilul, Aur 14k”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *