Brățară șnur, Model banuț, gravat personalizat, data, ora, nume, greutate, Aur 14k

341lei

  • Material: Aur galben de 14K
  • Design: Bănuț gravat cu data, ora, nume, și greutate, finisaj lucios
  • Șnur: Împletit, ajustabil
lei
SKU: BSR087 Categorie:
Descriere

Pandantivul personalizat cu gravura datelor semnificative – data nașterii, ora, numele și greutatea – acest accesoriu devine nu doar o piesă de bijuterie, ci o amintire veșnică, un memento personal care păstrează vie amintirea unui moment de neuitat.

Personalizare și Unicitate: Fiecare detaliu gravat pe bănuț este ales de tine, transformând brățara într-o expresie profundă a individualității și a momentelor care definesc viața ta sau a celor dragi.

Calitate Premium: Realizată din aur galben de 14K, această brățară reunește durabilitatea și eleganța, garantând că va rămâne o piesă de preț în colecția ta de bijuterii.

Design Adaptabil și Confortabil: Accesorizată cu un șnur împletit ajustabil, brățara este concepută pentru a oferi o potrivire perfectă și confort maxim, permițând purtarea zilnică fără compromisuri în ceea ce privește stilul sau comoditatea.

Cadou cu Însemnătate Profundă: Ideală ca și cadou de naștere, botez sau pentru a sărbători alte momente importante din viața unui copil, această brățară este o modalitate splendidă de a arăta cât de mult înseamnă acele momente pentru tine.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brățară șnur, Model banuț, gravat personalizat, data, ora, nume, greutate, Aur 14k”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *