Brățară șnur, Model banuț, gravat personalizat, data, ora, nume, Aur 14k

310lei

  • Material: Aur galben de 14K
  • Design: Bănuț gravat cu nume, dată și oră, finisaj lucios
  • Șnur: Ajustabil, potrivit pentru bebeluși
lei
SKU: BSR089 Categorie:
Descriere

Această brățară snur vine cu un pandantiv în formă de bănuț pe care sunt gravate numele, data și ora nașterii copilului, oferind un mod special de a celebra și comemora momentul sosirii sale în lume.

Gravură Personalizată: Fiecare detaliiu gravat pe bănuț transformă această brățară într-un cadou unic și personal, care va fi prețuit de întreaga familie. Gravura include numele bebelușului, data și ora nașterii, creând o amintire eternă a unuia dintre cele mai fericite momente în viața părinților.

Calitate Excepțională: Fabricată din aur galben de 14K, această brățară este desemnată să reziste în timp, menținându-și strălucirea și frumusețea, chiar și după ani de purtare.

Confort și Siguranță: Accesoriul este completat de un șnur ajustabil, conceput să fie ușor de purtat de bebeluși, asigurând în același timp siguranța și confortul acestora.

Cadou Memorabil: Perfectă ca și cadou de botez, aniversare sau ca un dar de bun venit pentru noul membru al familiei, această brățară va deveni o amintire prețioasă, simbolizând dragostea și legătura specială dintre copil și cei dragi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brățară șnur, Model banuț, gravat personalizat, data, ora, nume, Aur 14k”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *