Bratara Snur Mantra Sri Yantra din Aur

403lei

  • Material: Aur galben de 14K
  • Design: Mantra Sri Yantra, finisaj lucios
  • Șnur: Ajustabil, impletit
lei
SKU: BSR045 Categorie:
Descriere

Această brățară unică de la Quartz îmbină simbolistica profundă cu designul elegant, oferindu-ți o piesă de bijuterie care nu doar că strălucește, dar servește și ca sursă de inspirație și energie pozitivă.Prezintă un pandantiv delicat cu Sri Yantra, unul dintre cele mai venerabile și puternice simboluri în meditație și spiritualitate.

Simbolism Sacru: Sri Yantra, cunoscut și ca „instrumentul sacru”, este un simbol antic ce reprezintă intersecția dintre lumea fizică și cea spirituală, ajutând la concentrare și meditație. Este considerat a aduce claritate, pace și unitate purtătorului său.

Calitate Excepțională: Fabricată cu grijă din aur galben de 14K, această brățară este atât un accesoriu durabil, cât și o piesă de artă fină, promițând să adauge o notă de rafinament oricărei ținute.

Confort și Versatilitate: Însoțită de un șnur ajustabil, brățara poate fi purtată confortabil pe orice încheietură, fiind ideală atât pentru uz zilnic, cât și pentru momentele speciale de meditație sau practică spirituală.

Cadou cu Însemnătate Profundă: Oferindu-i această brățară cu Sri Yantra unei persoane dragi, împărtășești nu doar o bijuterie frumoasă, dar și o dorință de liniște, echilibru și iluminare spirituală.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bratara Snur Mantra Sri Yantra din Aur”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *