Brățară șnur din aur 14K – Model cruce și pietre negre

600lei

  • Material: Aur galben de 14K
  • Design: Cruciuliță cu pietre negre, finisaj lucios
  • Șnur: Impletit, ajustabil
lei
SKU: BSR141 Categorie:
Descriere

Această bijuterie combină tradiția simbolurilor spirituale cu un design modern și rafinat, oferind un accesoriu versatil și încărcat de semnificație.

Simbolism și Eleganță: Cruciulița, un simbol etern al credinței și speranței, este reimaginată în această brățară printr-un design delicat și contemporan, în timp ce pietrele negre adaugă o notă de mister și rafinament, transformând bijuteria într-un statement de eleganță spirituală.

Calitate Premium: Fabricată din aur galben de 14K, această brățară nu doar că strălucește prin aspectul său estetic, dar este și o promisiune a durabilității și a calității, ideală pentru purtare zilnică sau la evenimente speciale.

Versatilitate și Confort: Însoțită de un șnur ajustabil, brățara se adaptează perfect la orice mărime a încheieturii, asigurând o purtare confortabilă și o potrivire ideală pentru toți purtătorii.

Cadou cu Însemnătate: Fie că este oferită ca un cadou de confirmare, botez, sau pur și simplu ca o expresie a aprecierii și dragostei, această brățară cu cruciuliță și pietre negre este o alegere inspirată, care va fi prețuită și purtată cu mândrie.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brățară șnur din aur 14K – Model cruce și pietre negre”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *