Brățară Snur cu Biluțe și Charm din Aur

Reducere Prețul inițial a fost: 720lei.Prețul curent este: 665lei.

  • Material: Aur galben de 14K
  • Greutate: 1.9 g
  • Design: Biluțe și charm
  • Șnur: Ajustabil
lei
SKU: BSR091 Categorie:
Descriere

Această brățară cu snur de la Quartz este definită prin simplitate și eleganță, fiind îmbogățită cu biluțe fine din aur galben de 14K și un charm special, care adaugă o notă de distincție și rafinament. Cu o greutate totală de 1.9 g, această bijuterie este atât subtilă, cât și remarcabilă, perfectă pentru a fi purtată zilnic sau la ocazii speciale.

Design Versatil:
Combinația de snur flexibil și elemente din aur galben de 14K oferă brățării o versatilitate de neegalat, permițându-i să se potrivească perfect cu diverse stiluri și ținute. Charm-ul central adaugă o focalizare vizuală, în timp ce biluțele distribuite uniform oferă un efect de strălucire discretă.

Calitate Premium:
Fabricată din aur galben de 14K, această brățară promite nu doar o prezență estetică deosebită, dar și o durabilitate și o calitate superioară. Greutatea de 1.9 g asigură un echilibru perfect între delicatețe și prezență vizuală.

Confort și Ajustabilitate:
Șnurul reglabil asigură că această brățară poate fi adaptată pentru a se potrivi oricărei încheieturi, garantând confort maxim și o potrivire personalizată.

Cadou Ideal:
Fie că este destinată unei persoane dragi sau ca o adăugare prețioasă la propria colecție de bijuterii, această brățară cu snur, biluțe și charm din aur galben de 14K este un cadou care exprimă rafinament și aprecierea pentru frumos.

Informații suplimentare
Greutate 1.9 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brățară Snur cu Biluțe și Charm din Aur”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *