Brățară șnur Aur Pandativ Model banuț și stea decupată, personalizat cu nume și dată

186lei

  • Material: Aur galben de 14K
  • Design: Pandantiv bănuț cu stea decupată și spațiu pentru personalizare cu nume și dată
  • Șnur: Ajustabil, disponibil în diverse culori
  • Greutate: 0.3 gr.
  • Diametru: 11 mm
lei
SKU: BSR079 Categorie:
Descriere

Reflectă strălucirea momentelor speciale din viața ta cu această brățară de la Quartz, care îmbină arta bijutieriei cu posibilitatea personalizării. Pandantivul unic în formă de bănuț este realizat din aur galben de 14K și prezintă o stea delicat decupată, oferind opțiunea de a adăuga atât un nume, cât și o dată specială gravate pe suprafața sa.

Personalizare și Semnificație: Crează-ți propriul simbol al iubirii, prieteniei sau realizărilor personale, gravând numele și data care îți sunt dragi, transformând brățara într-un memento unic și personal.

Calitate și Durabilitate: Fabricată din aur galben de 14K, această brățară combină eleganța cu rezistența, asigurând că va rămâne o amintire prețioasă pentru ani mulți de acum încolo.

Design Versatil: Cu un șnur ajustabil disponibil în diverse culori, această brățară se potrivește oricui și oricărui stil, fiind ușor de ajustat pentru confort maxim și un look personalizat.

Cadou Perfect: Ideală ca și cadou pentru nașteri, aniversări, absolviri sau orice altă ocazie specială, această brățară este modul perfect de a celebra și de a păstra vie amintirea momentelor importante.

Informații suplimentare
Greutate 0.3 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brățară șnur Aur Pandativ Model banuț și stea decupată, personalizat cu nume și dată”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *