Brățară Snur Aur – Maica Domnului și Pruncul Iisus

279lei

  • Material: Aur galben de 14K
  • Design: Gravură detaliată cu Maica Domnului și Pruncul Iisus, finisaj lucios
  • Șnur: Împletit, ajustabil, potrivit pentru purtare zilnică
lei
SKU: BSR099 Categorie:
Descriere

Pandantivul din aur galben de 14K este gravat cu o imagine emoționantă și detaliată a Maicii Domnului ținând în brațe Pruncul Iisus, oferind nu doar o bijuterie de excepție, dar și un amulet de protecție și inspirație spirituală.

Simbolism Profund: Imaginea Maicii Domnului cu Pruncul Iisus este unul dintre cele mai venerate simboluri în creștinism, reprezentând puritatea, iubirea maternă divină și protecția neclintită. Această gravură pe bijuteria din aur adaugă o dimensiune de sfintenie și frumusețe spirituală accesoriului.

Calitate și Măiestrie: Fabricată din aur galben de 14K, această brățară exemplifică măiestria înaltă în bijuterie, combinând durabilitatea aurului cu finisajul artistic detaliat al gravurii, creând o piesă valoroasă ce poate fi transmisă ca o moștenire spirituală.

Confortabil și Personalizabil: Însoțită de un snur împletit ajustabil, brățara este concepută pentru a oferi confort și o potrivire perfectă pe orice încheietură, permițând purtătorului să își exprime credința și devotamentul într-un mod personal și stilat.

Cadou de Suflet: Ideală ca și cadou de botez, crăciun, sau pentru orice moment în care doriți să oferiți sprijin și protecție spirituală unei persoane dragi, această brățară este o alegere plină de sens și emoție.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brățară Snur Aur – Maica Domnului și Pruncul Iisus”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *