Brățară șnur aur 14K – YNG & YANG & COPACUL VIEȚII

248lei

  • Material: Aur galben de 14K
  • Design: Bănuț cu Yin & Yang și Copacul Vieții
  • Șnur: Ajustabil, confortabil pentru purtare zilnică
lei
SKU: BSR135 Categorie:
Descriere

Această brățară snur de la Quartz este o fuziune între estetic și spiritual, oferind un pandantiv bănuț din aur galben de 14K, gravat cu simbolurile Yin & Yang și Copacul Vieții.

Yin & Yang – Echilibru Universal: Simbolul Yin & Yang este un memento al nevoii de echilibru în viața noastră, reprezentând cum forțele opuse se completează reciproc pentru a crea armonie și unitate.

Copacul Vieții – Conexiune și Creștere: Împletit cu simbolul Yin & Yang, Copacul Vieții adaugă o dimensiune de creștere și conexiune, simbolizând forța vieții și legătura noastră cu natura și cosmosul.

Calitate Excepțională: Realizată din aur galben de 14K, această brățară combină durabilitatea cu un design semnificativ, promițând să fie o sursă de inspirație și frumusețe pentru ani de zile.

Versatilitate și Personalizare: Accesoriul vine cu un șnur ajustabil, permițând o potrivire perfectă pentru orice mărime a încheieturii și adăugând un plus de confort și stil personalizat purtării.

Cadou Însemnat: Fie că este oferit ca un cadou pentru cineva drag sau ca un tratament pentru tine însuți, această brățară este o expresie a dorinței de armonie interioară și de conexiune profundă cu lumea înconjurătoare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brățară șnur aur 14K – YNG & YANG & COPACUL VIEȚII”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *