Brățară șnur aur 14K – Tabliță decupată cu forme și inimă

186lei

  • Material: Aur galben de 14K
  • Design: Pandantiv oval cu inimă decupată, finisaj lucios
  • Șnur: Ajustabil, disponibil în diverse culori
lei
SKU: BSR136 Categorie:
Descriere

Eleganța și simbolismul se împletesc în această brățară snur de la Quartz, care prezintă un pandantiv oval distinctiv din aur galben de 14K, încununat de o inimă delicat decupată. Acest accesoriu rafinat este mai mult decât o bijuterie; este o marturie a sentimentelor profunde, capturând esența iubirii pure și a conexiunii emoționale.

Eleganță Refinedă: Pandantivul oval, lucrat meticulos din aur galben de 14K, este centrul vizual al brățării, oferind un fundal perfect pentru inima artistic decupată, simbol al dragostei necondiționate.

Calitate Premium: Realizată din aur galben de 14K, această brățară promite nu doar o strălucire durabilă, dar și o rezistență remarcabilă, fiind o alegere ideală pentru a fi purtată și admirată zi de zi.

Versatilitate și Confort: Însoțită de un șnur ajustabil, disponibil în mai multe culori, această piesă se poate adapta perfect la orice încheietură, asigurând o purtare confortabilă și o potrivire personalizată.

Cadou Cu Semnificație: Fie că este destinată unei persoane dragi pentru a sărbători o ocazie specială sau pur și simplu pentru a exprima afecțiunea, această brățară este un gest memorabil și plin de sentiment.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brățară șnur aur 14K – Tabliță decupată cu forme și inimă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *