Brățară Șnur Aur 14K – Model Frați și Surori

341lei

  • Material: Aur galben de 14K
  • Design: Model simbolic frați și surori, finisaj lucios
  • Șnur: Împletit, ajustabil, potrivit pentru toți membrii familiei
lei
SKU: BSR140 Categorie:
Descriere

Pandantivul din aur galben de 14K, atent lucrat, reprezintă simbolul acestei conexiuni profunde, fiind o alegere perfectă pentru a celebra și a onora relațiile de familie.

Simbolism Fraternal: Designul pandantivului este inspirat din dragostea și camaraderia care există între frați și surori, făcând din această brățară un simbol al unității și al sprijinului reciproc.

Calitate Excepțională: Realizată din aur galben de 14K, această piesă îmbină durabilitatea și eleganța, promițând să fie un accesoriu de lungă durată, care poate fi transmis ca o moștenire de valoare sentimentală.

Confort și Versatilitate: Însoțită de un șnur împletit ajustabil, brățara se potrivește perfect pe orice încheietură, oferind confort și un stil adaptabil la diferite ocazii și ținute.

Cadou cu Însemnătate Profundă: Fie că este oferită ca un cadou de ziua de naștere, de sărbători sau pur și simplu ca un gest de apreciere, această brățară este o modalitate splendidă de a exprima afecțiunea și recunoștința față de legăturile familiale.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brățară Șnur Aur 14K – Model Frați și Surori”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *