Brățară din Aur 14K pentru Cel Mai Bun Tata

341lei

  • Material: Aur galben de 14K
  • Design: Cerc gravat cu „Cel Mai Bun Tata”, finisaj lucios
  • Șnur: Împletit, ajustabil
lei
SKU: BSR138 Categorie:
Descriere

Realizat din aur galben de 14K, pandantivul circular este gravat meticulos cu mesajul „Cel Mai Bun Tata”, oferind nu doar un accesoriu elegant, dar și un mesaj emoționant de iubire și apreciere.

Simbolism Afectuos: Gravura „Cel Mai Bun Tata” pe acest pandantiv de aur transformă brățara într-un cadou plin de însemnătate, o modalitate perfectă de a arăta cât de mult îți prețuiești tatăl.

Calitate Premium: Fabricată din aur galben de 14K, această brățară este proiectată să reziste în timp, asigurându-se că mesajul tău de apreciere va fi purtat și admirat ani la rând.

Design Confortabil și Ajustabil: Însoțită de un șnur împletit ajustabil, brățara poate fi personalizată pentru a se potrivi perfect oricărei încheieturi, adăugând un plus de confort și versatilitate la purtare.

Cadou Memorabil: Ideală pentru ziua tatălui, aniversări sau orice alt moment special, această brățară este modul perfect de a-i spune tatălui tău cât de mult înseamnă pentru tine, fiind un gest care va fi amintit și prețuit.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brățară din Aur 14K pentru Cel Mai Bun Tata”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *