Brățară cu Șnur și Pandantiv Cerc Decupat cu Literă din Aur 14K

186lei

  • Material: Aur galben de 14K
  • Design: Cerc decupat cu inițiala
  • Șnur: Ajustabil, disponibil în diverse culori
lei
SKU: BSR137 Categorie:
Descriere

Descoperă eleganța minimalistă cu un twist personal în această brățară snur din aur galben de 14K, caracterizată printr-un cerc meticulos decupat care încorporează inițiala aleasă de tine. Această bijuterie îmbină rafinamentul aurului prețios cu un design personalizabil, oferindu-ți oportunitatea de a purta o piesă unică și semnificativă.

Simbolism Personal: Alege inițiala care rezonează cu tine – fie că este litera numelui tău, a partenerului sau a unui cuvânt care îți ghidează pașii, acest cerc decupat devine un simbol personal, o amprentă a identității tale.

Calitate Excepțională: Realizată din aur galben de 14K, această brățară este nu doar un accesoriu de moment, ci o piesă de bijuterie ce va străluci și va inspira ani la rând, grație durabilității și strălucirii sale nemărginite.

Design Versatil: Însoțită de un șnur ajustabil disponibil într-o paletă variată de culori, această brățară îți oferă libertatea de a o ajusta pentru o potrivire perfectă, asigurându-se că va arăta minunat pe orice încheietură.

Cadou Personalizat: Perfectă pentru a fi oferită ca un cadou unic și profund personal, această brățară este modalitatea ideală de a arăta cineva drag că te-ai gândit la un detaliu special și unic destinat doar lui.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brățară cu Șnur și Pandantiv Cerc Decupat cu Literă din Aur 14K”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *