Brățară cu Șnur și Bănuț Oval din Aur – Maica Sfântă cu Pruncul Iisus

279lei

  • Material: Aur galben de 14K
  • Design: Bănuț oval cu Maica Sfântă și Pruncul Iisus, finisaj lucios
  • Șnur: Ajustabil, ideal pentru toate vârstele
lei
SKU: BSR100 Categorie:
Descriere

Fabricat din aur galben de 14K, pandantivul prezintă o reprezentare delicată și plină de emoție a Maicii Sfinte ținând în brațe Pruncul Iisus, oferind nu doar un accesoriu elegant, dar și o sursă de inspirație și confort spiritual.

Simbolism Spiritual: Imaginea Maicii Sfinte cu Pruncul Iisus este una dintre cele mai venerate și recunoscute simboluri creștine, reprezentând iubirea necondiționată, grija maternă și protecția divină asupra purtătorului.

Calitate Excepțională: Realizată cu măiestrie din aur galben de 14K, această brățară combină frumusețea estetică cu semnificația profundă, creând o piesă de bijuterie durabilă și valoroasă.

Confort și Personalizare: Însoțită de un șnur ajustabil, această brățară poate fi purtată de oricine, oferind o potrivire perfectă și adăugând un plus de stil personal și confort zilnic.

Cadou cu Însemnătate Profundă: Fie că este oferită ca un cadou de botez, de confirmare, sau pentru a exprima grijă și protecție față de cineva drag, această brățară este o alegere inspirată, care transmite emoție și credință.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brățară cu Șnur și Bănuț Oval din Aur – Maica Sfântă cu Pruncul Iisus”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *