Bratara cu snur, Model Bănuț, Îngeraș, Personalizat cu nume, pandantiv aur 14K

230lei

  • Material: Aur galben de 14K
  • Design: Bănuț cu îngeraș și spațiu pentru gravura cu nume
  • Șnur: Ajustabil, ideal pentru purtare zilnică
lei
SKU: BSR054 Categorie:
Descriere

Această brățară cu snur delicată de la Quartz îmbină eleganța cu semnificația personală, oferind un pandantiv în formă de bănuț din aur galben de 14K, pe care este gravat un îngeraș protector. Personalizarea cu numele adaugă o notă unică și specială, transformând bijuteria într-un cadou perfect sau într-un talisman personal de purtat zi de zi.

Simbolism Personal și Protecție: Îngerașul gravat pe bănuț nu este doar o decorare artistică, ci și un simbol al pazei și ghidării cerești, oferind confort și siguranță purtătorului său. Adăugarea numelui personalizează brățara, creând o conexiune emoțională profundă și un sentiment de apartenență.

Calitate Excepțională: Realizată din aur galben de 14K, această brățară asigură o durabilitate și o strălucire de lungă durată, fiind un accesoriu care poate fi transmis ca o moștenire de valoare afectivă.

Design Versatil și Confortabil: Cu un șnur ajustabil, această brățară poate fi purtată confortabil de oricine, asigurând o potrivire perfectă și adăugând o notă de stil personal oricărei ținute.

Cadou Cu Semnificație Profundă: Fie că este destinată unui copil, unui partener sau unui prieten drag, această brățară personalizată este o expresie a grijii și iubirii tale, un mod minunat de a arăta cât de mult îți pasă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bratara cu snur, Model Bănuț, Îngeraș, Personalizat cu nume, pandantiv aur 14K”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *